- Kibaszott aranysakál - morgott az orra alatt, mielőtt a puccos bejárat felé vette volna az irányt. Az ügynökség szerint a férfi az egyik emeleti lakosztályt bérelte ki, hogy elég közel legyen a Tanácsülések helyszínéhez, bárhol legyenek is azok. Maga a hotel sem az az útszéli motel volt, amit jobb napjain megengedhetett magának, itt a fényesre pucolt ablakok az eget tükrözték vissza, nem az egzisztenciális reménytelenséget. Mély levegő véve százezredszerre is meghúzogatta a mandzsettákat, megforgatta a gombokat. Olyan méretre szabott öltönyt viselt, amiben el tudta rejteni a fegyvereit. Vérfarkas létére viselte őket, mint kiváltságot az új munkához. Testőrként megteheti, kiváló referenciákkal rendelkezőre papírozták, mégis, ahogy áthaladt az aranyozott forgóajtón nem tudott szabadulni az érzéstől, hogy a hotel biztonsági őrei csak őt nézik és rögvest kihajítják innen az utcára, mert tudják, hogy nem idevaló. Kikenték, kifenték, felcicomázták, de hiába hamisították meg, ő akkor is, mindig is az marad, aki volt, szálka a szemben, seb a szájpadláson, a problémaforrás, amit ki kell iktatni. - Jó napot kívánok, Mr. Hudsonhoz jöttem, már vár engem - mutatta meg az igazolványát a recepción. A szájába adták, hogy mit mondjon, mikor mondja, hogyan vágja ki magát az egyszerűbb keresztkérdések közül. Ne habozzon sokáig, ne bukjon le, ne maradjon itt. Az első adandó alkalommal csapjon le és álljon tovább, a médiaszenzáció az lesz, hogy a dzsinnek új vezetőt állítanak ki, és az majd gondoskodik arról, hogy a gyilkosságnak legyen egy mondvacsinált felelőse és kész. Minden olyan egyszerűnek tűnik. A liftesfiúnak a nemrég elfogyasztott rákos rágcsáktól kikötőszaga lett, ettől felfordult a gyomra visszaemlékezve arra az éjszakára, aminek hála ebbe a helyzetbe került. Örvendve hagyta maga mögött, de a gazdagon díszített folyosón elfogta a szorongást. Mintha csak egyedül lett volna a világon, ő és az ajtók, meg az átkozott tükrök, amikből mind magára bámult. A fej nem illett a jól szabott zakóhoz. Sápadt, nagy szemek, furcsán rángatózó izmok az állkapocsban. - Uralkodj magadon - intette meg azt a faszt a keretekben, aztán az ajtóhoz lépkedett. A folyosón édeskés parfümök szaga keveredett női illatokkal és a textilpuhítók sajátos aromájával. Arany, platina, fémek bűze szállt az egész alatt. A szinthez csupán egy lakosztály tartozott, de három férfi szagát érezte, abból a füstös, erős aromát azonnal a dzsinnhez társította és gyűlölte, amiért erőszakosan eluralta a többi szagot, amiért egyre határozottabban érezte minden lépéssel, amiért még életben volt, még vert a szíve, még ezt a szagot egyre erősebben és erősebben fogja érezni, és azért is, hogy majd elhalványul, pedig jóféle szag. Kopogott az ajtón és felpillantott a biztonsági kamerára, kivillantva a fogait morogva. - Mr. Hudson? - dörömbölt erőteljesebben amikor már kínosnak érezte a várakozást és azért fohászkodott, hogy az a gyümölcsös parfümös illat, amit érez már egy eltávozott numera legyen.
Vendég
Vendég
Szerző
Üzenet
Pént. Jan. 01, 2021 2:01 pm
Cause I can feel
how your flesh now
is crying out for more
To: Oliver
- Valóban nincs - és ez egy pillanatra még el is gondolkodtat, de túlságosan felbosszantott ahhoz, hogy megálljak következtetni. A képén trónoló elégedett, diadalmas mosoly letörlést kíván, sőt, azok a pajkos, érces fények a szemében kioltást, addig ráznám, mint a rongyot, ha másféle felállásban lennénk és tényleg elveszíteném az önuralmamat. Hogy szeretném! Megmutatni neki a fogam fehérjét, színt vallani és kirágni ebből az egész kellemetlen, kínos, faramuci helyzetből magam, de közben meg is tartani valamit belőle. Az illatát, az ízét, a forró közelségét, a szó szerint tini-módra felálló farkát, amivel felbosszant, mert inkább kutyamód kellene a lábai közé húznia, amikor szembesítem azzal, amit észrevettem, tehát voltaképpen dorgálom. Ezt láttam bazdmeg, nézhetsz rám ilyen csúnyán, de azt akartad, hogy mindent figyeljek meg és én megtettem, beleértve téged is, ez van, nem kell szeretni. Nekem se tetszett az ügymenet, akkor neked se fog a következtetés, ezek a dolgok így működnek, de miért, ó miért mozgolódik a slicce mögött a pöcse úgy, hogy érzem a bőr szagát a szövet szálai között kinyomakodva felém integetni? - Próbálja meg - szikrázik a válaszom, méghogy elverni! Felhegyezi a fülem a hangjának megmélyülése, nem a legjobbkor intéz hozzám kihívást, amikor amúgy is ki akarom vinni a hóra, hogy halljam, ahogy tüzes, forró lénye sistereg a hideg nedveken. Visszafogom magam, hogy értsem a szavait, amik megmagyarázzák őt és elég jól magyarázzák meg, én értékelem, hogy levezeti, de nem megy szembe azzal, amit elmondtam. Nem cáfol rám, sőt, megerősíti, hogy nem válogat az eszközökben, csak a hatás érdekli, csak azt értékeli, a végeredményt, érzem az arcomon a vigyort, amivel ezt majd a képébe vágom, de akkor elakad a lélegzete egy kicsikét. Olyan érzés áthatolni az egoburkán, mint korgó farkasgyomorral vaskos csontot rágni, hogy a velőhöz férve az éhség végre enyhüljön. Az ismétlése a roppanás hangjával egyenértékű és még azt sem zavar, hogy nem gondol okosnak, elhúzza a fejét... - Ne duzzogjon, Mr. Hudson, csak egy kifejezés - zümmögöm egészen az arcába hajoltan, ha nem csókolnám meg kinevetném, pedig az már tényleg a pofátlanság csúcsa lenne és nem akarok teljesen visszaélni a helyzettel. Azt hiszem nem ment át a lényeg egészen, de az arckifejezése miatt rohadtul megérte, kivillant az emberi oldala a túl szép maszk alól, de egyáltalán nem bánom, hogy a helyére csúszik megint, miközben beszorítom az ülésbe és egy pillanatnyi vacak hezitálás után nyitja a száját, hogy engedjen, beengedje a nyelvem az ajkai közé. Nem mondom, hogy nem sóhajtok bele megkönnyebbülten, amiért így tesz, hogy egy pillanatig nem jutott eszembe, hogy akkor eddig ért a mese nekem, de kár gondolni a gonddal. Leszorítom a számmal, a tenyerem az ingén simít végigpengetve a gombokat a mellkasán, aminek izmos rejtekén őrült gyors szív vert még nem olyan rég, most meg a haragtól bukfencezik a gyomra magasságában, úton a farka felé, mint a tenyerem. Végigsimogatok rajta fölé húzódva, a térdem a combján súrlódik, megtámasztom magam, veszteglek, a kocsi alattunk rázkódik némi egyenetlenségen és megint eszembe akar jutni valami, de mielőtt elcsúsznék a szájáról a fogaimmal kapok bele és a lábára ülök éppen akkor, amikor a kezem az ölébe ér. A nadrágon keresztül örül nekem, lófaszt, leginkább az életnek, amit a maga szája íze szerint éget minden végén, szinte irigylem. Nincs félés, nincs felelősség, nincs dráma. A kétségek az igazi aljanépnek valóak, mint amilyen én is vagyok. - Mr. Hudson, miért akarták lelőni, ha akkor még nem is volt tudomásuk erről a vásárlási ügyről? - mintha egy toportyán harapdálná az oldalam, hogy húzzam már ki a fejem Hudson szájából és nézzek körül igazán, mert valami nagyon nincs a helyén, nem ért véget a vész. - Oscar barátja hirtelen felindulásból kapott a fegyverhez, talán hogy megakadályozza a papírok előírását, de egyébként egészen más halált szántak önnek... valószínűleg a tárgyalás utánra - és nem is az számít, hogy "miért", hanem hogy rossz kocsiban vagyunk-e.
Vendég
Vendég
Hétf. Jan. 04, 2021 3:55 pm
Get to know me
To: Edmond
+18Még a végén meg találok sértődni és akkor bajban leszünk, mert én nem vagyok jó sértett fél. Bosszúálló és kisstílű tudok lenni, aki nem válogat a fegyverekben és csak nagyon ritkán hagyom, hogy más dobja az arcomba a kesztyűt, nem cselekszem én előbb. A tűz folyton nyaldos belülről, mindig a maximumon lángolok, hangulat ember vagyok, nem tagadom, tudok róla. De ha degradálnak azért messze harapok, sosem nézek le másikat. Inkább csak nem veszem számításba, hogy veszélyesek lehetnek, de az utóbbi időben kaptam elég leckét belőle, mostanában kicsit jobban oda kell figyelnem, a nekem szánt golyó, csak véletlen kapott gellert a testőrömben, ha tudatosan tervez nyilván nem vállalja be helyettem. Végig fut a tekintetem a farkason, nem veheti el a kedvem, a győzelmem azt, hogy bejöttek a számításaim és tudom kire kell figyelnem. Ezt nem tudom elvonni belőle, és azt sem, hogy az adrenalin felizgatott, nem sokat segít ezen a helyzeten az sem, hogy ha ránézek eszembe jut, hogy lovagolt az ölemben a zuhanyzóban. - Nocsak, milyen harcias lett a levegő. - megmosolygom. Ugyan már nem veheti komolyan, hogy ez nem más mint felhívás keringőre. Megsért lassan tényleg, nem mert ez a véleménye, hanem mert szerinte ezt mégis hogyan kellett volna? Ha lassan adagolom be a végeredmény ugyanez csak még ott ülünk és kellett volna smuzolnom valakivel, aki jószerivel eladta a terveinket. Nehogy már én legyek alja. Felröffen a harag belőlem, hogy lekezel. Még van egy esélye és takarodjon a közelemből, gőze nincs, hogy ezen a szinten hogy mozognak a szálka, elhiheti, hogy a legtöbb az ujjaim között fut össze, mint egy marionett mesternek. Válaszolnék, hogy nem duzzogok, de a szája forrón lecsap az enyémre és pillanatnyi hezitálás után megfelelek rá. Beleprésel az ülésbe, felolvad a haragom és már csak a test lesz az enyémhez simulva, a csókja a számon, a kezem a derekán, a bőrének forrósága átsüt a ruhán. Mohón simítok a zakó alá, fel a betúrt ingre, míg ő lebontja az enyémet és a keze rákalandozik a kőkemény farkamra. Pedig ő ma kétszer is kielégített, de hol van az már? Belenyögök a szájába és lihegve lepattanok a övéről, hogy levegő után kapjak, na meg a seggébe is bele kell markolnom. Alácsókolok a nyakának, az állának, a kezem a nadrágján matat immár, hogy kigomboljam és a kezembe vegyem, érezni akarom, hogy belekeményedik a tenyerembe. Újból a szája után kutatok, amikor megszólal. - Mi? - miről beszél, amikor nekem már minden bajom van? A vérem már csak a farkam felé áramlik, mintha a szívemnek nem is kéne keringetnie. - Ez egy húzódó ügy, egy másikhoz kapcsolva, ahol közösen ejtettünk ki két másik befektetőt, kigolyóztuk őket. Oscar ötlete volt ő és Jake most ugyanennek estek áldozatul. - morgom a szájára, mert nem értem, hogy miért erről beszélgetünk, de a bogár felrág a dobhártyámon. - Miért? - a kezem besiklik a kicsatolt öv alá, de már nem olyan magabiztosan. - Más halált szántak? - befejezem a mozdulatom tulajdonképpen elég izgalmas arról beszélgetni, hogy meghalhattam volna, de nem tettem. - Hogy mi? - rámarkolok a farkára, de összeszalad a szemöldököm. Idegesen rántom ki a kezem a nadrágjából és az térelválasztó gombhoz kapok, hogy váltsak pár szót a sofőrömmel. Majdnem kilököm az ölemből, hogy nem moccan az a szar. - Mi a faszról beszél? - benne van a tetű? Akkor elevenen elégetem. Ellököm magamtól, hogy távol tudjam a torkomtól, de nem… már megtette volna. - Bajban vagyunk? - a zakóm után kapkodok, hogy előrángassam a mobilom, az ing lóg rajtam, a farkam feszül az izgalomtól, a szám duzzadt a csókjától, az agyamban ver a pánik, mert most nem irányítok.
Vendég
Vendég
Pént. Jan. 08, 2021 9:32 pm
Cause I can feel
how your flesh now
is crying out for more
To: Oliver
Talán ez a csók még jobb is, mint a korábbiak, jobban esik, mert nincs bennem az a kételkedő tartózkodás, az a bizonytalanság, hogy egy ilyen ficsúr mégis mi a faszt csókolgat engem abban a szobában, ahol szinte még a szőnyeg is túl drága ahhoz, hogy elviselje ahogy végigosonok rajta. A harag kissé megégette a száját és a számat a száján, a fogaink majdnem összekoccannak, de belefojtottam a feldúlt szavakat, ő pedig akár végül is így is elégtételt vehet az őt ért sérelmeken, ezt a gondolatot már akkor érzem az ajkai között forgolódni, amikor még el sem szakadtunk lihegő, kapkodó, ziháló levegőt venni. Akkor meg aztán teljesen biztos lesz, minden keze alatt felbizsergő porcikámban érzem a tettlegességet, a derekam be is fekszik ennek a szükségletnek, engesztelően emelem a csípőm, hogy a gombok az ujjai alatt már majdnem maguktól pattanjanak szét. - Nem így értettem. Ezt Oscarék nem tudták, ezért nem akarhattak lelőni. Mit tettél múlt héten? Miért halt meg az elődöm? - duruzsolom a szavakat a szájába éppen úgy mormogva, nyámmogva és csámcsogva rajtuk, mint ahogyan ő teszi, megcsókolom a szája sarkát. - Mit követett el Mr. Hudson? - megnyalintva az arcát nem a kérdés teljes komolyságáról biztosítom, de nehéz kiszakadni lángoló bőrének bűvköréből, ami úgy vonzz, mint a Hold hideg fénye teliholdas éjszakákon, pedig forró, jaj nagyon forró. Szinte fáj, ahogy az ölembe nyúl, az érintése tüzes, mégis sóhajtva tornászom feljebb magam, hogy eléferjen a nadrágomban, ahol egyre szűkösebb a hely. A markolásától, az adrenalintól, a haragtól és a feloldhatatlan konfliktusok zaklatottságától. Az ujjaim az ingén cirógatnak, elfintorodva veszem tudomásul, hogy elrontottam a játékos kedvét, félrehajolok az útjából. - Ők lövették, vagy lőttek magára múlt héten. Túlélte, tehát a terveik szerint mostanra már halott kéne, hogy legyen, de így, hogy él még ez egy orvosolandó probléma - napnál is világosabb akkor, amikor a gomb nem reagál a kezére, bár az én gombjaim tennék, de hiába, oda már nincs az esze. - Tehát logikusan a közeljövőben amíg nem kerít új testőrt, addig esedékes még egy merénylet, mielőtt rendesen felkészül. De maga g yors volt, ők is gyorsak voltak és itt vagyunk - az öléből elérem az ajtókilincset, szelíden rányitok, de a központi zár megmutatja hogy mit tud, persze kitéphetném, rá is sandítok engedélyért, szerintem odakint hempergőzni jobb volna a betonon még ilyen sebességnél is, mint egy roncsolódásos balesetben részt venni károsultként, de a konkrét kérdésben meggátol az hogy ellök. Van még egy kérdésem... tudja rólam vagy mi a fasz, hogy egy másik csapattal játszom, mint ő, mint akik vadásznak rá, basszus bazdmeg de kurva népszerű vagy Hudson! - Jah, bajban - félig-meddig beesve az ülések közé összerezzenek, mint a kutya a szirénától amikor csipogni kezd a kis autóhűtő elektronikus akármicsodája és kinyílik az ajtaja. Két falatnyi hideg és izgalmas illatok dőlnek ki mögüle, de a ragyogó fehér fényben gondolom a hajtincs a lényeg, ami a telefonról odavonzza a dzsinn figyelmét és az enyémet is. Érte se kell nyúlnom, édeskés kölyöksampon és tiszta kölyökszag árad belőle ebbe a kocsiba, a félig kilógó farkamhoz, Oliver lezilált ingéhez nem illően amin egy gondolat erejéig elkalandozik a pillantásom. Csak egy percre eszembe jut az is, hogy az én megbízóimból kinézem az ilyen aljas trükköt, a gyerekrablásos zsarolást szelíd, művészi módszerekkel, de akkor az én szerepem nem értem az egészben. - Akarja, hogy - felbontsam a kocsibelsőt- csináljak valamit, vagy elmegy a csalinak és együttműködik? - emelem ki a kislánytincset ha ő még nem tette meg, aminek a tövét egy koronás eper mintájú csattal fogták össze. Merő báj.
Vendég
Vendég
Szomb. Jan. 16, 2021 3:16 pm
Get to know me
To: Edmond
+18Forró teste simul az enyémhez, a nyert csata öröme benne csapong a számba, amit örömmel csókolok rá, izgat a kis farkas szó sem róla. A farka kőkemény a kezemben eddigre, a csípője lassan mozdul nekem, olyan ingerlő, hogy bízom benne tényleg hosszabb úton megyünk és meglovagoltatom a hátsó ülésen is. A kérdések a szájáról zuhannak rám. - Múlt héten? - miről beszél? Belehülyülök ebbe a csókba, a hús keménységebbe a kezembe, a számba kívánom. - Én… a múlt héten. - ráharapok a szájára, még a hajamban zúg a vérem, azt sem tudom miért nem baszásról beszélgetünk. - Elkaszáltunk egy tendert. - vagy mi? Miért kérdezi. Ha tudnám, az illatos bőrére súgnám miért halt meg az előző testőröm, de biztos nem mert halálra dugtam, pedig… - vele ezek a terveim, de ha tudnám, akkor azt is, hogy ki tette, pedig ez a nap éppen erről szólt vagy nem? Végig rágok a nyakán, ahogy felfelé billen a kezem becsúszik a nadrágjába egészen és végig markolom a farkát, felnyögök az élvezettől. - Gondoltam, hogy lesz újabb merénylet, hiszen a tettest él még, emiatt takartam tudni ki az. - nem tudok gondolkodni, csak a vágyak duruzsolnak a fülembe az agyamba. Közvetlen közelről szívom be a forró illatát. Lassan világosodik az elmém és kirántom a kezem a nadrágjából, őt meg az ölemből lököm ki. - Miről beszél? - de eddigre világos, mint a nap, hogy most éppen kurva nagy szarban vagyunk. Az ingem is szakadt, minő tragédia, de az már sokkal gázabb, hogy az ajtók nem nyílnak, a sofőr nem felel a hívásra, Az ideg azonnal végig rángat. A telefon néma és…. úgy kapok a hajtincsért, hogy majdnem leesek a székről. - A büdös picsába. - összegzem okosan, és roppan találékonyan, az orromhoz emelem, nekem kell a bizonyosság, a gyomrom összerándul. - Nem. - idegállapotba kerül az agyam, a testem, a vérem, a tűz végig nyaldos belülről és megállom, hogy felgyújtsak mindent a retekbe és a tűzben vonuljak a helyszínről, de akkor nem tudom meg hol van Lio. A testem megfeszül, mint a íj, a szemem mélyén lobban gonosz fény, lenyelem a haragom. Zsebre teszem a hajtincset és remegő kezemre pillantva, a farkasért nyúlok, hogy felsegítsem az ülésre. Eligazítom az inget magamon és belebújok a zakóba, össze is gombolom, így nem látszik az ingem szakadása. A jobb lábam átvetem a balon és hátradőlök az ülésen. mély levegőket veszek, a szívem hevesen tatamol, de a légzésem helyreáll lassan. - Megnézzük mit akarnak és aztán döntünk. - jéghideg a hangom, számító lassú és gondolkodó. - Akárhogy alakulnak a dolgok, az unokahúgom élete fontosabb az enyémnél. - mert tudom, hogy nem így döntene, ha erre kerül sor. Lehunyom a szemem, levegő be, levegő ki, levegő be, levegő ki. Már nem beszélgetek vele az út hátralevő részén. Amint a kocsi megáll, a szívem újra felzúg, a véremmel együtt, nem baj, míg nem a rettegés ömlik belőlem, de mostanra elszánt vagyok és kurva dühös. Ahogy nyílik az ajtó megcsap kikötő semmivel össze nem keverhető illata. - Mr. Hudson, lenne szíves kiszállni? - a nő hangját is ismerem, volt vele egy rövidke afférom, aztán egyszer csak eltűnt az életemből, igazán hálás voltam érte. - Margo öröm a találkozás. - úgy lépek ki a kocsiból, mint aki egy étterem elé érkezik, még a zakóm is eligazgatom, miközben végig pillantok a nőn. - nem egy ideális randi hely. - sőt, nagyon nem, rühellem, hogy ennyi víz van a közelemben, biztos vagyok benne, hogy szírének és akár vízdzsinn is lehet a közelben. - Mindig olyan naiv voltál Oliver, ez nem egy randi. - miket nem mond? Ki hitte volna. Hátrafelé fülelek, hogy a farkas merre jár, mert különben elég egyedül vagyok. Pár lépést teszek előre és máris pisztolyt nyomnak a fejemhez, kellemetlen. - Oscar? - mert ki más lenne itt, mint a kocsiban rájöttünk. - Milyen türelmetlen vagy, mi van ha nem ő van mögötte, hanem én? - az is lehet, minden is, de akkor valamit nagyon benéztem.