Köszönöm. Ez az első szó ami eszembe jut ha rád gondolok. Mindig ott voltál hogy gondoskodj rólam, mindig ott voltál hogy játsz velem. Ha lenyúztam a térdem mert felmásztam a fára amire nem lett volna szabad a te karod volt a vígasztaló ölelés, nem anyáé. A kertben te építettél nekünk búvóhelyet, nem apánk. És én mindsig felnéztem rád. Mindig csodáltalak. Mindig az ellentétem voltál, a tökéletes gyerek, a tökéletes mosollyal, a gyógyító erőddel, a szüleink büszkesége.
Tudom hogy anyu mindig jobban szeretett téged mint engem. De nem zavart. Én is sokkal jobban szeretlek téged mint önmagamat.
Nem akartad átvenni a szüleink helyét soha, mégis sikerült. Mikor meghaltak, alig voltál negyven éves, ami az elfeknél éppen csak a fiatalfelnőtt kor széle. Nem volt elég hogy a szüleink akarata miatt éppen orvosnak tanultál, hogy még büszkébbé tehesd őket, de még engem is a nyakadba varrtak. Te neveltél fel. Próbáltál a jó úton tartani. Persze nem voltam jó gyerek. Mindig összeverve jöttem haza, szakadt ruhában, monoklis szemmel. Egy idő után már nem tudtam elfedni a cigaretta szagát sem. Túl sok éjjelen éredtél arra hogy részegen osonok be az apró lakásodba aminek picurka szoábja az én birodalmam volt. De te szerettél. És én is téged.
Mégis voltak jó pillanatok. Mikor megkaptad az orvosi diplomádat, én tapsoltam a leghangosabban a teremben. Mikor bejelentettem hogy detektív leszek, nem is lehettél volna büszkébb. Te voltál az egyetlen aki nem féltél a képességemtől.
És most... mégis alig beszélünk. indketten elmerülünk a munkában, az életben és ha hívsz megpróbállak lerázni. Hallod a hangomon hogy fáradt vagyok. Hallod hogy nem vagyok jól hiába állítom az ellenkezőjét. AZ idejét se tudjuk mikor találkoztunk utoljára.
Talán ideje hogy elengedj? Vagy ideje hogy megments önmagamtól?
Az előtörténetemben még nagyon sok szó esik az én drága nővéremről, ha egy kis betekintést akarsz nyerni a kapcsolatunkba, ajánlom hogy olvasd el. A PB-ben abszolút rugalmas vagyok, de valaki olyat válassz kérlek akiről hihető hogy a testvérem. Borzasztóan várlak, és rengeteg játékötletem van kettőnknek. Dobj meg egy pm-mel ha beregisztrálnál!