That, my dear |
is what makes a character interesting, their secrets.
|
Here we are kings and queens of the world | Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég Nincs A legtöbb felhasználó (180 fő) Kedd Okt. 15, 2024 3:01 am-kor volt itt. |
|
| |
| |
---|
Szomb. Szept. 26, 2020 7:49 pm | First topic message reminder :The world is dangerous You need someone, to be on your side Ha már rendelkezel elfogadott karakterlappal, ebben a topicban találkozhatsz azokkal, akik majd megváltoztatják az életedet. Bejegyzésedbe kérlek, írd bele, hány játékra van kapacitásod, milyen játékokra gondoltál, és kiket keresel. Esetleg átfuthatod az előtted posztolók bejegyzéseit, hátha megtalálod azt, akit kerestél. Amint megtaláltad társaidat, együtt meghódíthatjátok a játékteret! Jó játékot, és jó szórakozást kívánunk mindenkinek! |
| AdminPlay by : Everyone & Noone
Hozzászólások száma : 127
|
Szerző | Üzenet |
---|
Csüt. Dec. 10, 2020 6:04 pm | Szeretném megejteni az első játékom *-*
Mehetek:
- bulizni - vásárolni - egyetemre kell is - sötétben ténferegni ( szeretek szórakozni a testőrökkel ) - fotózhatsz ( sose mondok nemet, ennek ellenére akár nem nyíltan is teheted ) - matchelhettünk tinderen ( szeretném látni az arcod, mikor rájössz, az tényleg én vagyok )
Lehetsz:
- címlap barát ( bff meg minden, de konkrétan a kedvenc kajámat nem tudod ) - igazi barát ( az kemény dió, de nagyon szeretnék ) - az, aki utál engem ( bírom a konfliktusokat ) - az, aki belém van esve ( ígérem kíméletes leszek ) - online barát ( képesek vagyunk órákat beszélgetni, de ha hívni próbálsz mindig kinyomom )
Így egyelőre ennyi jutott eszembe, de emellett is szívesen ötletelek *-* Ja, és kezdeni is szeretek *-*Megvagyok egyelőre, köszönöm |
|
|
Kedd Dec. 15, 2020 9:21 pm | Sziasztok! Akkor frissen elkészülve szeretnék maximum 3 játékot vállalni Elsősorban barátokat keresnék, akik képesek elviselni, hogy nem mindig vagyok ott fejben és képesek lennének elrángatni otthonról, hogy ne csak a gép előtt éljem az életemet, hanem mondjuk szocializálódjak is Valamint egy-két munkatársnak is örülnék. Kibervédelemmel foglalkozok, de egyelőre még csak gyakornok volnék, ennek ellenére, ha szeretnél ismerkedni, állok elébe |
|
|
Kedd Jan. 05, 2021 7:37 pm | Társakat keresek játékhoz, érkezz bárhonnan, tartson a világ bárkinek is, várlak! megteltem! Köszönöm! |
|
|
Szer. Jan. 13, 2021 8:33 pm | Kedves mindenki! Bár a szívem már foglalt, de még van szabad kapacitásom néhány játékra. Bármire nyitott vagyok, egy kis kupaktanács után. Ha úgy érzed, szükséged van egy bolondos barátra, vennél néhány szép virágot, vagy buliznál egy jót, rám bármelyikben számíthatsz! :3 Ha felkeltettem az érdeklődésedet, dobj egy pm-et! |
| SzolgáltatásJoin date : 2021. Jan. 11.
|
Csüt. Jan. 14, 2021 12:15 pm | Kiadó az első játékom! Nem mondom, hogy nem lesz rázós, mert velem minden az. De utána benyomhatunk együtt egy kis Takist! |
| SzórakoztatóiparJoin date : 2021. Jan. 13.
|
Pént. Jan. 22, 2021 8:36 pm | Üdv! Nos, akkor én is szeretnék pár játékot bevállalni. Keith elég nehez eset, de nem lehetetlen megszeretni Amennyiben szükséged van egy barátra, csak szimplán valakire, aki meghallgat, esetleg egy segítőkész emberre, vagy éppen olyanra, akivel ki nem állhatjátok egymást, akkor írj bátran üzenetet és kitalálunk valamit |
|
|
Vas. Feb. 14, 2021 10:14 pm | Hejhó!
Mivel Blaze fiam manapság kicsit parlagon van, gondoltam, bedobom ide nektek. Professzor úr keresi vállalkozó szellemű játékostársait ^^ |
| OktatásJoin date : 2020. Oct. 14.
|
Szomb. Feb. 20, 2021 12:36 pm | No, hát akkor drága gyermekeim, kiadó az első játékom |
| DiákJoin date : 2021. Feb. 19.
|
Szomb. Júl. 17, 2021 5:47 pm | Hello! Nem vagyok egy gyorsaság bajnok, de azért játszótársat keresnék kissé visszahúzódó elf lánykám számára. Bárkit és bármit szívesen látnék |
| SzolgáltatásJoin date : 2020. Oct. 11.
| |
| |
|
Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |