Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
That, my dear
is what makes a character interesting, their secrets.
"Tell me your story"
These are the most powerful words in the universe

crimson dusk
Derek Conor Emptyírta: Eliott Irvine
Csüt. Okt. 28, 2021 6:34 pm

queen of nothing
Derek Conor Emptyírta: Florian Draco
Pént. Okt. 22, 2021 1:14 pm

It is what it is - Deni & James
Derek Conor Emptyírta: Fernandeniar Leach
Hétf. Okt. 11, 2021 9:49 pm

Like I ever wanted to see you again ~ Kyle & Leith
Derek Conor Emptyírta: Kyle Thyron
Hétf. Okt. 11, 2021 8:48 pm

See, hear and speak
Derek Conor Emptyírta: Kyle Thyron
Hétf. Okt. 11, 2021 8:40 pm

Sonja & Elijah - and the earth is still moving
Derek Conor Emptyírta: Sonja Hunt
Vas. Okt. 10, 2021 10:37 am

Cyrus x Cain - Shake it up
Derek Conor Emptyírta: Cyrus Fisher
Vas. Okt. 10, 2021 9:45 am

First step to a (not) wedding
Derek Conor Emptyírta: Anriad Lyell
Hétf. Okt. 04, 2021 8:44 pm

Jonathon Llythir
Derek Conor Emptyírta: Jonathan Llythir
Hétf. Szept. 27, 2021 10:10 pm

I'm lost in the darkness, and you are my torch ~ Orion x Florian
Derek Conor Emptyírta: Orion Draco
Pént. Szept. 24, 2021 3:08 pm

Here we are
kings and queens of the world
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (180 fő) Kedd Okt. 15, 2024 3:01 am-kor volt itt.

Megosztás

Derek Conor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Derek Conor EmptySzomb. Júl. 10, 2021 8:09 pm

Derek Conor

Az élet egy kalad, és én azon vagyok hogy megéljem.

Becenév

Kékszemű,Deres

Foglalkozás

Korona herceg

Születési hely és idő

1987. Október 31. Atlati ócán

Családi állapot

Aglegény

Beállítottság

Biszexuális

Varázserő

Közepes víz mágia Erős szirén hang

Szirén
Arisztokrat
Cian Barry

Erösségek

Fizikai erő ami nyilván abból ered hogy sok féle sportot kipróbált. Igen kedves másokkal és sokszor segítőkész is, annak ellenére hogy a hercegekre ez nem jellemző. Személyiségéből fakad a bájossága, képes bárkit levenni a lábáról, és ha kell meg védi a nála gyengébbeket.
Gyengeségek
Nagyon makacs tud lenni, nem tűri ha bele szólnak az életébe, sokat költ sokszor olyanokra akikre nem kéne. Ha meg harakszik akkor nehezen lehet kiengesztelni. Könnyen elkezd olykor másokhoz kötődni ezért nem egyszer megbántották, enyhén depresszióra hajlamos.

Család

Íme a királyi család tagjai:
Apa Rafael Conor egykori uralkodó (55) Elhunyt
Igen erős jellem nem volt nem tűrte az ellent mondást, Gyerekei közül Orion-nal volt mondhatni jóban, Derekkel sosem szívlelték egymást bár a rang miatt elviselték egy mást . Leg kisebb gyermekével Sirius-al szintén fele más volt kapcsolata.

Anya Ariadne Conor (Simon született vezeték neve) anya királyné (47) Él
Mind három gyermekével felhőtlen a kapcsolata, Derek és Sirius volt a kikel a legtöbb időt töltötte lévén hogy Orion-nak sok hercegi feladata volt. Ennek ellenére vele is nagyon jó a kapcsolata.

Orion Conor jelenlegi király és Derek bátya (36) Él
Hercegi teendői mellet nagyon sok időt töltött testvérei vel főleg az idősebbik öcsével Derekkel. Nagyon szoros a viszonyuk, bár töbzör is rászolt hogy ne pazarolja a pénzét és nősüljön meg, Sirius öcsükkel már kevésbé erős a kapcsolata, de ugye nem is ér arra rá hogy folyton vele legyen lévén hogy már uralkodó.

Sirius Conor Herceg Derek és Orion öcse (19) Él
A legfiatalabb testvérként sokkal több volt a szabad ideje mint bátyainak, igaz őt is köti az etikett sok téren de neki nem kellet minden rendezvényen parádéznia mint bátyainak. Nagyon szereti Derek bátyát mert neki Derek az ami Dereknek Oberon, kis korában ő adta Dereknek a deres becenevet, uszonya fehér gyöngy ház színe miatt, nem szereti Derek ezt a bece nevet de Sirius akkor is így hívja. Kedves de bátyaival ellen tétben kicsit naiv is. Orion és Derek nek is meg gyűlt már a bajuk öcsük viselkedésével.

Sirenna Conor (Milen született vezeték neve) (22) Királyné Él
Orion fiatal felesége aki nagyon szereti férjét, ugyan gyermekük még nem született de nagyon próbálkozik. Nem ismerte személyesen férje apját de az anya királynéval felhőtlen a kapcsolata. A hercegekkel is nagyon jó kapcsolatot ápol főleg Sirius al, De Derekkel is imád lenni. A protokoláris szabályokat elég nehezen viselte de mára beilleszkedet a királyság minden napjaiba.

A család rangsora
Orion és Sirenna a királyi pár
Derek a korona herceg (Mivel a párnak nincs gyereke)
Sirius a herceg
Ariadne anyakirályné

Torteneted

1987 az év amikor megszülettem, nem igen mesélhetek arról az időről lévén hogy baba koromra nem tudok vissza emlékezni, valljuk be nem is erre kíváncsi az ember igazán. Gyerek korom apám uralkodása idején volt, ami nem lett volna baj de én mindig azt tettem ami nem szabad, nem voltam gyerekként hajlandó a protokollt követni illetve most sem mindig. Apám sokszor kezelt úgy mint egy idegent csak mert nem voltam olyan engedelmes mint a bátyám Orion ugye aki mára a tenger ura, hogy utálja ezt a címét. Apám mindenkit és mindent uralni akart lévén hogy szerinte ez neki jár, ha anyám és főleg Orion nemlettek volna most valami szirén diliházban lennék, bár lehet hogy apám szerint odavaló vagyok. Nagyon sokszor kellet olyat tennem amit nem akarok ugye edzések sok sok tanulás és még több tanulás, Csak akkor voltam felhőtlen boldog amikor Orionnal vagy anyámmal lehettem, talán hármunk közül én vagyok az akit a leg jobban meg visel a korona súja. Most ugorjrunk az időben na nem olyan sokat apa a király és megszületik a kis herceg azaz Sirius. Minden percben irigyeltem lévén azt tehet amit akar, szinte persze ő is tanult és minden féle kiképzést kapott, de korántsem szadizták meg úgy mit Orion vagy engem. Ahogy teltek az évek Sirius egyre jobban kötődőt hozzám ahogy én Orion hoz, és viszont kezdtem kötődni hozzá. Amit én a bátyánktól tanultam meg azt tőlem tanulta meg az öcsénk. Kisebb korában Deres nek kezdett hívni az uszonyom miatt ami idegesít de hát mégsem csaphatom agyon, viszont mára csak akkor hív így ha nem nyilvánosan vagyunk csak magunk között a családban, vagy a leveleiben. Mikor apánk elhunyt én nem voltam velük ha nem Magyarország on tartózkodtam, persze a hírre aza utaztam no meg a koronázásra, Öcsém nagyon örült nekem a szomorúságába legalább örömet vittem a megjelenésemmel. Bátyám hivatalos volt mint mindig de persze később ismét nagy gyerek ként viselkedett, talán anyánk örült a legjobban hisz mind három herceg ismét együtt voltak a palotában. Ami után meg koronázták Orion elvette barátnőét Sirenna-át aki a leg aranyosabb királyné lett a történelmünk ben. Sajnos gyerek lévén én lettem a korona herceg aminek nem örültem, de Orion meg engedte hogy utazgassak ami nem lehetett volna az engedélye nélkül, így jobban el viselem a helyzetet. Bár a génjeit ismerve Orionnak hamarosan lesz egy kis hercegük vagy nem. A család csak férfi ágon örököli a koronát, lány nem csak a férje kaphat ezért nálunk nem ritka azon férfiak gyerekei kapnak koronát akik fiúk és a dinasztia tagjai, ebből már volt nem egyszer bonyodalom. Orion és mondhatni most már az egész család nép centrikus és sokszor mutatkozunk a nép között akár rendezvényeken is ahol akár keretek között ugyan de lehet velünk beszélni. Én jelenleg Amerikában élek most és élvezem a szabadságot, ugyan időnként haza utazok és tiszteletemet teszem ha kell de a család is sokszor meglátogat főleg az öcsém. És mi lesz még? Nem tudom egy kaland az élet és biztos hogy a jövő tartogat számomra meglepetést.

Derek Conor

Derek Conor

:
Derek Conor Tumblr_olxtssPebk1rob81ao7_250
Play by :
Cian Barry
:
Derek Conor 67c973ca0f26da6fa9de7f84c977a0d7
Hozzászólások száma :
2

Derek Conor Empty
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
One of Us :: We all have magic inside us :: Készülödéshez :: Születendöben-
^
ˇ