That, my dear |
is what makes a character interesting, their secrets.
|
Here we are kings and queens of the world | Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég Nincs A legtöbb felhasználó (180 fő) Kedd Okt. 15, 2024 3:01 am-kor volt itt. |
|
| Winter is coming - Lezárva | |
| |
| |
---|
Csüt. Dec. 10, 2020 9:11 am | Winter-event In the lane, snow is glisteningA beautiful sight, We're happy tonight. Walking in a winter wonderland.. A levegő lassan csípőssé válik, és megjelennek az első jégvirágok a fákon. Hamarosan fehér lepel takarja majd be az utcákat, és mindenki visszahúzódik meleg csigaházába. Megérkezett a tél, és elhozta magával az ünnepi várakozást is. New Yorkban felgyulladtak a fények a Rockefeller Center hatalmas karácsonyfáján, a Washington-emlékmű is felöltötte fényruháját. Mindent beborít egy kellemes várakozás, az arcok mosolyognak, akkor is, ha a levegő csípős. Erre a varázslatos időszakra elérkezettnek láttuk oldalunk második eventjének lebonyolítását, a nagy lelkesedésre való tekintettel két héttel meghosszabítjuk az időt, amit játékra szánhattok. Eventünk december 15-én veszi kezdetét, és egészen január 15-ig tart majd. Ebben a topikban tudjátok jelezni a részvételi szándékotokat december 13-a, tehát vasárnap éjfélig. Néhány szabály most is akad, akárcsak Halloweenkor. És hogy mi lennének ezek? Kommentben jelezz nekünk, ha részt szeretnél venni, ezt vasárnap éjfélig teheted meg. Későn ébredőknek egy apró ejnye-bejnye mellett még a hétfői jelentkezés is megengedett, amíg ki nem osztjuk a szituációkat. Hétfő este, mi adminok beosztunk titeket párokba, és kaptok egy-egy szituációt, a már megszokott formában. Egymás között eldönthetitek, hogy ki kezdje meg a játékot. Kedvenc mesélőnk Tiberius Draco hetente fogja megkeverni nektek a kártyákat, kicsit más irányba terelve a történéseket . A megszokottakhoz hasonlóan most is rövid, 100-200 szavas reagokat várunk, minél jobban pörögnek az események, annál izgalmasabb a kaland. Sapka, sál, kesztyű kötelező, és hócsatára fel! President |
| AdminPlay by : Everyone & Noone
Hozzászólások száma : 127
|
Csüt. Dec. 10, 2020 9:18 am | Én akkor jelentkeznék is Becses szőke lyánykámmal <3 |
| Törvényen kívüliPlay by : Sabrinca Carpenter
|
Csüt. Dec. 10, 2020 9:20 am | Én is jelentkeznék, a vámpíranyuval, és Poppy-val is *o* |
|
|
Csüt. Dec. 10, 2020 9:27 am | Én hoznám Ewant, csak hogy poén legyen. Ezra túl könnyű eset lenne |
|
|
Csüt. Dec. 10, 2020 9:34 am | |
|
|
Csüt. Dec. 10, 2020 9:36 am | Bedobom magam a közösbe, sok szerencsét hozzám x3 |
| RendfenntartásJoin date : 2020. Nov. 09.
|
Csüt. Dec. 10, 2020 10:25 am | Caelan is jelentkezik az újabb kalandra |
| Arisztokrata☾ :
Blood makes you related. Loyalty makes you family. ☾ :
You know, Gentleman, there's hell, and there's another place below hell. Join date : 2020. Oct. 10.
|
Csüt. Dec. 10, 2020 11:08 am | Jelentkezem Annaleevel a játékra |
|
|
Csüt. Dec. 10, 2020 11:13 am | Jelentkezem Harmoniával... és mivel az Andy nevű kisbogár beleragadt a hajamba, vegyétek úgy, csatlakozik ő is |
| SzolgáltatásJoin date : 2020. Oct. 11.
|
Csüt. Dec. 10, 2020 1:52 pm | No, én is jelentkezem ezzel a szép helyes pofival, ha már ennyi hölgy van itt! ;P |
| RendfenntartásPlay by : Alex Høgh Andersen
| |
| |
Similar topics | |
|
|
Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |